مصطفی فروتن، روانشناس و محقق علوم رفتاری در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان گفت: در صورتی که زندگی خانوادگی زوجین دارای چارچوب درستی باشد از شبکه های اجتماعی تأثیر نمی پذیرد.
وی با بیان اینکه غیر خردمندانه است اگر بگوییم شبکه های اجتماعی عامل فروپاشی و افزایش طلاق میان زوجین است، تصریح کرد: در زندگی هایی که آبستن حوادث زیادی است و از چارچوب مناسب و صحیحی برخوردار نیستند شبکه های اجتماعی نقش کبریتی را بازی می کنند که باعث ایجاد انفجار در انبار باروت می شوند.
فروتن اذعان داشت: می خواهیم شفاف کنیم این شبکه های اجتماعی نیست که همه چیز را خراب می کند بلکه فقدان غنای کافی زندگی، فقدان مهارت های زندگی و صمیمیت و اصولی که رعایت آنها در زندگی زناشویی الزامی است، باعث می شود تا مولفه هایی مانند شبکه های اجتماعی تا حدی افزایش باید و در نهایت به جدایی زوجین منتهی شود.
محقق علوم رفتاری با تاکید بر ضرورت افزایش دانش و آگاهی جوانان و خانواده ها در خصوص مهارت های زندگی و نحوه تعامل و ارتباط درون خانواده، خاطرنشان کرد: زمانی که خانواده از غنای کافی برخوردار نباشد حتی کوچک ترین جرقه ها و اتفاقات جزیی می تواند به از هم گسیسختگی خانواده منتهی شود.
فروتن تاکید کرد: البته نمی توان نسبت به مضرات و تاثیرات شبکه های تلویزیونی ماهواره، شبکه های اجتماعی متعددی که ایجاد شده، بی توجه بود اما نباید آنها را تنها عامل بروز مشکلات و حوادث در زندگی خانواده ها بدانیم.
وی ادامه داد: وقتی همه چیز زندگی خراب است فقط کافی است یک اتفاق ساده رخ دهد و بهانه ای شود برای جدایی.
http://khabarfarsi.com/ext/10816310